Image and video hosting by TinyPic

SABİT KANCA 2 Yerli Komedi




Resmen yerli film sektörü batışlarda diyebiliriz. Yılda çıkan 1 ya da bilemediniz 2 film haricinde alayı boş film denebilir de sabit kanca 2 izle filmine ben film bile demiyorum artık. Yani bu filmin zaten ilkinin hayrı yoktu ki gitmişler bir de seri devam filmi çekmişler. Aman Allah'ım diyorum. Film adeta bizlerin son derece hayatından bir buçuk saatini çalmak için tasarlanmış bir boş olaylar dizisinden oluşuyor. Üstüne üstlük yapmacık oyuncular da eklenince şahtı şahbaz oldu denebilir.
Sabit kanca 2 izle filmi sansürsüz bir şekilde sitemizdeki yerini aldı ve diğer filmlere inşallah haksızlık olmaz bunu siteye dahil ettiğimiz için diyerek konusuna giriş yapalım. Bildiğimiz üzere her işin altından zekası ile kalkmayı başarabilen bir halk kahramanıdır Sabit Kanca. Ancak bu nasıl bir kahraman ise Rıfat amcaya yani ev sahibine bolca birikmiş kira borcu vardır. İşte bu yüzden bir takım yollarla bu borcunu ödeyecektir.
Rıza amca kısa süre önce bir televizyon programında gördüğü Rencide Posuk adındaki kadına aşık olur. İsme bak ya Rencide Posuk yani insan bunun isminden bile soğur ama neyse bizim Rıfat amca beğenmiş. Gelin görün ki bu kadın Rıfat amcayı beğenmeyince işler kesilir. Bu sırada Sabit Kanca da bu kadının kızına aşık olur. Başka bir adam da bu kıza aşık olur ve evlenebilmek için Rencide Posuk'u kaçırır. İşte şimdi Sabit Kanca için gün doğar. Nedeni ise hem Rıfat amcanın sevdiği kadını kurtarıp kirayı kapatacak hem de sevdiği kadının annesini kurtardığı için onu güzünde kahraman olacaktır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 

Film Matrak

  ©   filmmatrak.blogspot.com